Back to Articole din blogul rawdia

Batoane de cocos învelite in ciocolată

COMPOZIȚIE:
– 200 gr – miez nuca cocos proaspata
– 40 gr – unt de cacao
– 150 gr – fulgi de cocos
– 120 gr caju hidratat
– 120 ml – apa
– 120 gr – ulei de cocos
– 150 gr – miere

Nuca de cocos se sparge, se curata de pielita maro iar miezul se marunteste fin impreuna cu untul de cacao. Apoi cocosul razuit, se marunteste si mai fin in blendar, din toata cantitatea de caju amestecat cu apa se face o smatana de caju in blender care apoi se amesteca cu restul ingredientelor rezultand un aluat moale care se pune la frigider pt 15 – 20 min. Se modeleaza batoanele si se dau prin fulgii de cocos, se pastreaza la frigider.

CIOCOLATA:
– 100 gr – masa cacao ( bio )
– 200 gr – unt cacao
– 150 gr – miere
– 20 gr – cacao pudra

Se topește masa de cacao cu untul de cacao. Se adauga miere. Daca este zaharisita, mierea se topește separat.
Compoziția se amesteca in blender impreuna cu pudra de vanilie si lucuma.

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag