Batoane de cocos învelite in ciocolată • rawdia

Batoane de cocos învelite in ciocolată

COMPOZIȚIE:
– 200 gr – miez nuca cocos proaspata
– 40 gr – unt de cacao
– 150 gr – fulgi de cocos
– 120 gr caju hidratat
– 120 ml – apa
– 120 gr – ulei de cocos
– 150 gr – miere

Nuca de cocos se sparge, se curata de pielita maro iar miezul se marunteste fin impreuna cu untul de cacao. Apoi cocosul razuit, se marunteste si mai fin in blendar, din toata cantitatea de caju amestecat cu apa se face o smatana de caju in blender care apoi se amesteca cu restul ingredientelor rezultand un aluat moale care se pune la frigider pt 15 – 20 min. Se modeleaza batoanele si se dau prin fulgii de cocos, se pastreaza la frigider.

CIOCOLATA:
– 100 gr – masa cacao ( bio )
– 200 gr – unt cacao
– 150 gr – miere
– 20 gr – cacao pudra

Se topește masa de cacao cu untul de cacao. Se adauga miere. Daca este zaharisita, mierea se topește separat.
Compoziția se amesteca in blender impreuna cu pudra de vanilie si lucuma.

Tags:
iubire. restul sunt ingrediente.

contact@rawdia.ro

Nu suntem disponibili pentru moment . Dar, ne puteti trimite un e-mail și vom reveni cat de repede putem.

Se trimit datele

ANPC | SOL

© copyright 2017 rawdia. Toate drepturile rezervate.

Platforma dezvoltata si administrata de ROcreativ

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?