Back to Articole din blogul rawdia

sărmăluţe în foi de varză

[yumprint-recipe id=’1′]1 porţie / 6 bucăţi (155 gr)
treaba stă în felul următor: se suflecă mânecile bine-bine, se trage aer în piept şi … deliciul începe. musai să asculţi şi o melodie cu inflexiuni de tulnic.
bun, acum să ne oprim atenţia asupra ingredientelor:
migdale – 19,8 gr
nucă – 19,8 gr
hrişcă – 19,8 gr
morcov  19,8 gr
ţelină – 19,8 gr
mărar – 9,6 gr
pătrunjel – 9,6 gr
sos soia- 3,6 ml
cimbru – 0,6 gr
boia iute – 0,6 gr
ceapă – 1 buc
ulei de măsline
se mixează toate până la consistent boabelor de orez. orez, nu muştar, că altfel iese un fel de piure.
se ia apoi câte o mână de compoziţie şi se rulează în foi de varză.
după ce s-au împachetat bine, se aşteaptă jurizarea.

smantana de caju
13 portii (1 p / 50 g)

ingrediente:
300 gr caju inmuiat
10 gr sare
20 gr zeama de lamiae
7 gr usturoi ( 4/5 catei)
250 / 300 ml apa
10 gr marar ( 1 legatura)

toate ingredientele, in afara de marar, se pun in blender si se amesteca, pana devin ca o pasta. se scoate crema intr un castron si se amesteca mararul, tocat marunt

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag