5 Motive să te bucuri de Ziua Mondială a Vegetarienilor – rawdia

5 Motive să te bucuri de Ziua Mondială a Vegetarienilor

De ești vegetarian sau nu, dar îți place mâncarea sănătoasă, pe data de 1 Octombrie îți lansăm o provocare. Hai să sărbătorim Ziua Mondială a Vegetarianismului împreună! Află care sunt cele 5 motive de bucurie într-o zi de luni la început de octombrie

1.ÎNCEARCĂ MÂNCAREA VEGETARIANĂ PENTRU O ZI

Chiar dacă nu ai nici cea mai mică intenție să devii vegetarian, 1 octombrie este un motiv întemeiat să testezi bucătăria vegetariană. Îți garantăm că aromele și combinațiile de gusturi te vor surprinde la nivelul papilelelor gustative și îți vor stimula creierul într-un mod aproape afrodisiac. Ziua Mondială a Vegetarienilor este un motiv bun să mănânci toată ziua mâncare vegetariană fără constrângeri și fără glume picante din partea prietenilor.

Ai o zi întreagă la dispoziție să mănânci altfel decât obișnuiești, iar la finalul zilei să tragi concluziile: cum te simți după o zi de luni, care a fost nivelul tău de energie, care dintre preparatele pe care le-ai mâncat ți-au plăcut cel mai mult și de ce nu, să iei decizia ca în fiecare luni să mănânci exclusiv vegetarian.

2.DESCOPERĂ BENEFICIILE ALIMENTAȚIEI VEGETARIENE

La o simplă căutare pe google vei găsi mii de articole despre beneficiile eliminării produselor de origine animală din dieta zilnică. Sfatul nostru este să alegi surse credibile și recomandate care au la bază studii științifice și cercetări. Documentarea este un pas important în procesul de conștientizare, dar impactul real este atunci când testezi pe propria piele cum te simți când faci schimbări alimentare în viața ta. Încearcă să îmbini documentarea cu schimbări treptate în alimentația zilnică și bucură-te efecte în fiecare zi.

3.ACORDĂ-ȚI RĂBDARE ȘI GRIJĂ TIMP DE O ZI

1 octombrie este un moment de introspecție pentru tine. Fii atent/ă ce mănânci. Identifică obiceiurile alimentare din timpul zilei care îți pot afecta calitatea vieții și a sănătății tale pe termen lung. Dacă ești vegetarian, fii recunoscător pentru decizia pe care ai luat-o și mulțumește-i corpului tău că este sănătos și puternic.

4.CONȘTIENTIZEAZĂ IMPACTUL VEGETARIANISMULUI ÎN LUME

Este uimitor gradul de conștientizare pe care l-a adus adoptarea vegetarianismului ca stil de viață în toată lumea. Mii de oameni hotărăsc în fiecare zi să renunțe la produsele de origine animală din motive etice, de sănătate, de dragul naturii și din considerente umane. Care este impactul? Observă oamenii din jurul tău și locurile prin care treci. Oamenii sunt mai atenți ce mănâncă, reciclează, adoptă animale fără stăpâni și militează pentru o viață mai liberă și mai prezentă.

5.SARBĂTORIM ÎMPREUNĂ ZIUA VEGETARIENILOR

O zi de sărbătoare este mai plină atunci când oamenii care se aseamăna, se adună.

De ne ești client fidel…

De ai auzit de noi, dar nu ai gustat niciodată din mâncarea noastră făcută din iubire cu ingrediente de cea mai bună calitate…

De e prima dată când auzi de restaurantul Rawdia și iubești mâncarea sănătoasă… Află că noi suntem promotori activi ai stilului de viață vegetarian. Iubim mâncarea vegetariană și o preparăm zi de zi în bucătăria restaurantului nostru din ingredinte sănătoase.

1 octombrie este un motiv de bucurie pentru noi. Din iubire pentru mâncarea vegetariană sănătoasă, în această zi specială îți oferim 20% REDUCERE* la toate produsele noastre comandate online pe rawdia.ro.

Bucuria ar fi și mai mare dacă ne calci pragul restaurantului din str. Puțul lui Zamfir nr.50-52 pentru că vrem să îți spunem personal “poftă bună”. Facem cinste cu 20%* din valoarea comenzii. Poți alege orice îți face cu ochiul din meniul nostru: supe, salate, pâinici, burgeri, sushi sau poți opta pentru meniul zilei care include o supă si un fel principal. Răsfoiește meniul Rawdia

Dacă simți să sărbătorești cum scrie în carte, îți recomandăm să comanzi o felie de tort generoasă pentru că ne place să credem, fără falsă modestie, că facem cele mai mari felii de tort raw vegan din oraș și bune rău de tot.
___________________________________________________________________

*reducerea 20% nu se aplică abonamentelor: raw, slim și detox

Tags:
 
FoodPanda
Glovo
TakeAway
bolt food
Tazzbyemag
 

ANPC | SOL | Termeni și Condiții | Lista Alergeni

© 2013-2020 rawdia. Toate drepturile rezervate.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

There are no products

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account