Primavara colorata in farfurie

Ceapa verde, ridichi, loboda, urzici, stevie, spanac, toate ne coloreaza farfuria si ne-o umplu cu vitamine. Iata cateva meniuri de primavara cu care Rawdia ne ajuta  să sarbatorim acest nou sezon frumos si sa salutam desfasurarea lui. Ciorba de loboda, mazare colorata cu sos alb, morcovi, ridichi, cartofi noi, marar, patrunjel, toate vor...

Read more...

5 Motive să te bucuri de Ziua Mondială a Vegetarienilor

De ești vegetarian sau nu, dar îți place mâncarea sănătoasă, pe data de 1 Octombrie îți lansăm o provocare. Hai să sărbătorim Ziua Mondială a Vegetarianismului împreună! Află care sunt cele 5 motive de bucurie într-o zi de luni la început de octombrie (more…)

Read more...

Lansarea meniului de primăvară și a școlii de bucătari vegani

În 15 februarie 2018 a avut loc lansarea noului meniu de primăvară a restaurantului rawdia. A fost gândit un meniu echilibrat, gustos și preparat cu multă atenție în colaborare cu Medicul Nutriționist Corina Zugravu. Deasemenea, în cadrul evenimentului, a fost sarbatorită și lansarea Școlii dedicate celor care vor să devină bucătari...

Read more...

Silueta și alimentația bazată pe plante

Deși nu sunt foarte multe studiile de amploare majoră care să urmărească efectele alimentației vegetariene, o concluzie limpede că lumina zilei s-a putut trage din ce avem până în prezent: vegetarienii și, mai ales, veganii au un indice de masă corporală mai mic decât omnivorii (studiile EPIC, AHS2, etc). Deci...

Read more...

Mămică vegană… ce e de făcut în sarcină?!

M-am hotărât să mă refer (iar) la subiectul acesta, pentru că recent am vorbit cu două tinere viitoare mămici. Ambele însărcinate, una într-o lună de început, alta pe la mijlocul celor 9 luni. Ambele mâncau conştiincios, știind bine că asta hotărăște şi starea lor de sănătate, şi dezvoltarea produsului de...

Read more...
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag
 
has been added to your cart.
Checkout