bomboane aromate cu cocos

ingrediente pentru 60 de bombonele delicioase!

  • 200 g – miez de nuca de cocos proaspata
  • 40 g – unt de cacao
  • 150 g – fulgi de cocos
  • 120 g – caju hidratat
  • 120 ml – apa
  • 120 gr – ulei de cocos
  • 150 gr – miere
  1. nuca de cocos se sparge, se curata de pielita maro, iar miezul se marunteste fin impreuna cu untul de cacao.
  2. apoi fulgii de cocos se maruntesc si mai fin in blender.
  3. in pasul 3 caju, apa, mierea si uleiul de cocos se omogenizeaza bine in blender. cand s-a obtinut consistenta unei smantane se adauga si ingredientele obtinute la pasii 1 si 2.  rezulta un aluat moale care se lasa 10-15 minute la frigider., dupa care se modeleaza bomboanele si se dau prin fulgi de cocos. se pastreaza la frigider.

bomboane cocos (2)

Tags:

ANPC | SOL | Termeni și Condiții

© 2013-2018 RAWDIA FOOD SRL, CUI: 32011172, Reg. Com. J40/8869/2013. Toate drepturile rezervate.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

balikesir escort izmir escort isparta escort escort bursa
There are no products
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account