Back to Articole din blogul rawdia

bomboane aromate cu cocos

ingrediente pentru 60 de bombonele delicioase!

  • 200 g – miez de nuca de cocos proaspata
  • 40 g – unt de cacao
  • 150 g – fulgi de cocos
  • 120 g – caju hidratat
  • 120 ml – apa
  • 120 gr – ulei de cocos
  • 150 gr – miere
  1. nuca de cocos se sparge, se curata de pielita maro, iar miezul se marunteste fin impreuna cu untul de cacao.
  2. apoi fulgii de cocos se maruntesc si mai fin in blender.
  3. in pasul 3 caju, apa, mierea si uleiul de cocos se omogenizeaza bine in blender. cand s-a obtinut consistenta unei smantane se adauga si ingredientele obtinute la pasii 1 si 2.  rezulta un aluat moale care se lasa 10-15 minute la frigider., dupa care se modeleaza bomboanele si se dau prin fulgi de cocos. se pastreaza la frigider.

bomboane cocos (2)

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia