Back to Articole din blogul rawdia

ciorbă raw-vegana “de burtă”

ingrediente

calculate pentru 6 porţii

1 caserolă ciuperci pleurotus

1 ½  lapte de caju

3 căţei usturoi

1 morcov

½ ardei gras roşu

6 linguri oţet de mere cu miere

4 linguri ulei de măsline

sare după gust

piper după gust

 

ciupercile se taie feliuţe, ardeiul gras şi morcovul se  taie mărunt, usturoiul se pisează.

toate ingredientele se amestecă cu laptele de caju.

se adăugă sare şi piper după gust.

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Cookie-uri terțe

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.