Back to Articole din blogul rawdia

Curry ciuperci cu broccoli

1 portie – 250 gr din care 150 g – curry broccoli si 100g – orez

CURRY BROCOLI – 19 portii ( 150gr/portie )

• 600 g – brocoli
• 400 g – ciuperci
• 20 g – ulei masline
• 5 g – sare
• 20 ml – suc lamaie

Ciupercile si broccoli se marineaza cu restul ingredientelor (broccoli se desface in buchetele foarte mici)

SOSUL CURRY

• 850 g – caju hidratat
• 330 g – ardei gras rosu
• 4 – catei usturoi
• 100 ml – suc lamaie
• 20 g – sare
• 20 g – curry
• 550 ml – apa

Toate se blendeaza apoi se amestecs cu ciupercile si broccoli.

OREZ DE TELINA CU PASTARNAC – 12 portii ( 100 gr/portie )

• 1.200 kg – telina sau albitura

Se blendeaza pana ajung ca un orez, se adauga 300 ml suc lamaie, 300 g suc de portocale, 30 g miere si toate se amesteca apoi se storc

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag