Despre Rawdia Cluj-Napoca

Restaurant vegan și raw-vegan

rawdia este un restaurant vegan şi raw-vegan unde găseşti atât preparate şi ingrediente proaspete cât şi prieteni care împărtăşesc cu tine aceleaşi alegeri spre un mod de viaţă sănătos şi curat.

Ideea rawdia Cluj-Napoca a apărut din dorința de sănătate, de aport nutrițional echilibrat, de gust bun și ademenitor al preparatelor vegane și raw-vegane.

Deoarece rețetele rawdia sunt atât de gustoase, hrănitoare și echilibrate, am dorit să le oferim și pentru publicul din Cluj-Napoca.

Rețetarul rawdia mereu se transformă, se îmbogățește, se completează, pentru a fi la nivelul la care noi și clienții noștri avem nevoie.

Preparatele Rawdia

Preparatele noastre:

– oferă o variantă alternativă la preparatele culinare tradiționale, prin preparate la alegere sau meniuri,
– răspund cerințelor alimentare ale persoanelor cu dietă vegană și raw-vegană,
– pot fi organizate în meniuri pentru persoane cu nevoi alimentare speciale,
– pot susține scăderea în greutate, prin meniul Slim,
– pot susține detoxifierea organismului, prin meniul Detox,
– oferă dulciuri naturale (zahărul NU este folosit) – îndulcite cu produși vegetali de îndulcire (ex. sirop de orez) sau miere, pentru cine dorește.

Povestea Rawdia Cluj-Napoca

,,În urmă cu câțiva ani, corpul meu a început încet încet să ceară o schimbare în alimentație. Simțeam că am nevoie de alt tip de mâncare decât cea convențională. Am început să elimin alimentele care nu îmi făceau bine și, după multe încercări, mi-am dat seama că dieta bazată pe fructe și legume, semințe și nuci, fără produse de origine animală și conservanți, îmi este cea mai potrivită. Cu alte cuvinte, am ajuns la dieta vegană și raw-vegană.

Următoarea provocare a fost gătitul în acest stil culinar nou și mâncatul în oraș. Într-un timp destul de scurt cunoșteam aproape toate salatele prietenoase din meniurile restaurantelor clujene și mă gândeam cum voi face față pe termen lung.”

Alexandra Botoș, general manager rawdia Cluj-Napoca

O nouă descoperire

,,În 2016, un prieten bun din București mi-a spus: ”te duc eu aici în București într-un loc unde o să mănânci și tu bine”, el cunoscând lupta mea cu alimentația de la momentul acela. Era vorba de… rawdia, desigur!

Acea masă de prânz a fost un festin! Am plecat hrănită, fericită, bucuroasă că mâncarea vegană poate fi atât de gustoasă, și ușor nostalgică la gândul că asemenea restaurant nu îl voi găsi și în Cluj-Napoca.

Un an mai târziu am revenit în București și, cu amintirea dragă a frumoasei mele experiențe culinare, am revenit fidelă în restaurant, unde din nou am fost încântată gustativ. De data aceasta, la plecare, am întrebat mai în glumă ”Nu deschideți un asemenea restaurant și la Cluj?”, și răspunsul a venit prompt ”De ce nu deschideți dvs. o franciză?”. În acel moment, o sămânță a fost plantată… „

Iubire. Restul sunt ingrediente.

,,Atâta vreme cât pui pasiune și suflet în ceea ce faci, rezultatele vor fi mereu miraculoase. De altfel, sloganul nostru este ”Iubire. Restul sunt ingrediente”.

Așa să fie!” 

Alexandra Botoș, general manager rawdia Cluj-Napoca

Părerile clienților noștrii

parteneri

ANPC | SOL | Termeni și Condiții

© 2013-2019 RAWDIA Toate drepturile rezervate.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

There are no products
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account