Back to Articole din blogul rawdia

cum poţi obtine in 10 minute un boost de energie

Pasionații de sucuri si deserturi delicioase si sănătoase au parte de o veste foarte bună, există o soluţia perfectă pentru a pregăti o mulţime de smoothie-uri, combinații care mai de care mai deosebite, la care mulţi dintre noi nici nu s-au gândit vreodată. Putem încerca acasă o mare varietate de sucuri prin care obţinem toate vitaminele şi nutrienţii dintr-un mix de fructe, legume si iarbă, frunze.

Conform studiilor realizate în Coreea de către universităţi şi instituţii specializate, s-a demonstrat că sucul obținut prin presarea la rece permite absorbția nutrienților de aproape 4 ori mai rapid decât în cazul în care legumele sau fructele sunt consumate ca atare. Astfel, timpii de absorbție se situează în intervalul 10-15 minute în cazul unui suc obținut prin presare la rece, versus 3,5 ore în cazul consumului clasic de fructe și legume. De asemenea, sucurile prin presare la rece precum cel de tomate oferă 25% din necesarul zilnic de vitamina C.

rawdia endorsment banner

In cazul presarii la rece procentul de digestie – absorbtie este de 65% versus 17% in cazul consumarii de fructe si legume crude. Deci pentru un boost de energie si vitamine varianta presarii la este cea mai buna.

Mulţi dintre noi folosim pentru a face sucuri în casă storcătoarele convenţionale cu centrifugă, care răzuiesc şi apoi la o viteză foarte mare învârt o sită prin care este filtrat sucul. Astfel, mineralele şi substanţele fitochimice rămân în pulpă, sucul având un conţinut scăzut de enzime şi nutrienţi. În plus, datorită centrifugării, prin sită trec picături mici de suc care se oxidează foarte repede în contact cu aerul.

Prin presarea la rece, sucul este extras ultra-lent, cu viteze de 60 rpm, prin presarea între axul melcat şi sită, reducându-se la minim reacţiile oxidative. Datorită vitezei mici de rotaţie sucul nu este încălzit sau aerat, astfel, se menţin intacte enzimele şi vitaminele rezultând un suc de calitate superioară, cu un nivel nutritiv şi terapeutic mult mai ridicat.

Noi la Rawdia, pregătim sucurile cu ajutorul storcătorului prin presare la rece Kuvings astfel, smoothie-urile detox cu spirulina sau cele cu căpşuni au un gust mult mai intens si maxim de vitamine. Kuvings este ultima inovaţie în materie de storcatoare prin presare la rece. În plus, ceea ce ne ajută foarte mult este pâlnia extra largă (7.5 cm) ce permite stoarcerea delicată a fructelor şi legumelor întregi, fără a le distruge structura naturală. Faţă de un storcător clasic, Kuvings permite obţinerea unui suc natural, 100% omogen, bogat în vitamine, enzime şi alte substanţe nutritive. Poate stoarce la viteză redusă (60 rpm) atât legume și fructe, cât și frunze, verdețuri, iarbă de grâu, germeni sau rădăcinoase. Este usor de montat si de de curatat.

Si pentru ca avem o surpriza pentru voi va oferim si un voucher de reducere de 10% pentru acest storcator – puteti introduce codul de voucher KRAW657DIA pe site-ul oficial www.kuvings-romania.ro. Valabilitate voucher 16 Iunie – 1 Iulie.

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag