IUBIRE. RESTUL SUNT INGREDIENTE. toate astea le simţi de la primul contact cu oricare dintre preparatele noastre de hrană vie. fiecare dintre ele este un gest de iubire şi recunoştinţa faţă de natură şi faţă de tine, cel care ştie să le aprecieze.

de fapt, aşa a apărut rawdia. întâi am dospit cu atenţie dorul pentru frumos. apoi am pus laolaltă respectul faţă de natură şi om, puterea de a ne minuna şi plăcerea de a bucătari. peste ele am presărat încântarea de a face ceva bun, în care să ne regăsim pe de-a-ntregul. le-am amestecat cu dibăcie şi le-am dat puţin la focul raw-vegan al iubirii. apoi le-am ambalat cu o îmbrăţişare. de fiecare dată, ceea ce rezultă din această formulă magică este un dar nepreţuit al naturii pentru om.

restaurant și magazin raw-vegan

rawdia este un restaurant şi magazin vegetarian şi raw-vegan unde găseşti atât preparate şi ingrediente predominant raw-vegane cât şi prieteni care împărtăşesc cu tine aceleaşi convingeri despre un mod de viaţă sănătos şi curat. In galantar te aşteaptă, pline de  vitalitate, preparate de hrană vie şi superfoods, specialităţi din pâine dospită cu maia, pâinici raw, gustări, creme, pate-uri, supe, salate, deserturi şi sucuri&smoothies, toate super delicioase.