ai un magazin alimentar, un chioşc, o băcănie sau un bistro într-o zonă centrală, care oferă servicii şi produse de calitate clienţilor săi?

Intră în reţeaua rawdia!

rawdia –  lider pe piaţa restaurantelor vegane din Bucureşti – caută colaboratori în toate zonele. Fii unul dintre ei şi profită de avantajele afilierii la o afacere de succes.

vitrina rawdia

Bine ai venit în lumea alimentației sănătoase! Îți mulțumim pentru interesul tău în a deveni partenerul rawdia.

La rawdia suntem dedicați să oferim o experiență culinară delicioasă și sănătoasă, folosind ingrediente proapsete şi de cea mai bună calitate pentru a crea preparate vegane de top. Suntem mândri să promovăm un stil de viață sănătos și sustenabil, iar acest lucru este reflectat în meniul nostru și în modul în care operăm afacerea noastră.

Suntem în căutarea de parteneri care împărtășesc aceleași valori ca și noi și care doresc să se alăture misiunii noastre de a promova un stil de viață sănătos și durabil prin alimentația vegană. Căutăm parteneri care să ne ajute să să ne extindem în comunitatea locală.

HORECA

OFERTA PENTRU PARTENERII HORECA

ce beneficii vei avea?

Folosirea marcii

Dreptul de folosinta a marcii rawdia conform indicatiilor rawdia.

Exclusivitate

Exclusivitate pe durata contractului in orasul sau zona desemnata in care se desfasoara activitatea

Knowhow si training

  • Training pentru 1 persoana desemnata de partener pentru :
  • 3 meniuri complete de bistro ( mic dejun – aperitiv – supa – fel de baza  – desert – smoothie)
  • 2 torturi si 2 deserturi
  • 2 meniuri de catering
  • produse de patiserie
  • 3 preparate raw
  • 1 desert raw

Retetele sunt valabile 2 ani.

Retele de la debutul colaborarii vor avea o perioada de proba de 6 luni. Acele preparate care nu confirma din punct de vedere vanzari  , vor fi verificate si evaluate si posibil schimbate de catre rawdia.

Impreuna cu rawdia se va decide daca meniul de servire va fi fix cu modificari periodice sau va fi schimbat saptamanal.

Libertate

Dreptul de vanzare in sistem Delivery cu livratori externi sau proprii. In acest caz comenzile se vor face pe site-ul rawdia

Gama extinsa

Dreptul exclusiv de distributie in retail de produse ready to eat si produse neperisabile tip bacanie

Catering

Dreptul de a oferi servicii de catering

Promovare

  • Promovare centralizata in social media initiat si gestionat de rawdia
  • Campanii centralizate coordonate de rawdia

Asistenta

Asistenta permanenta a unui om dedicat

 

PENTRU ORICE TIP DE SPATIU HORECA SUNT OBLIGATORII URMATOARELE INVESTITII DIN PARTEA PARTENERULUI

  • Pentru orice tip de spatiu este necesara o bucatarie.
  • Bucataria poate fi la punctul de vanzare cu conditia sa fie dimensionata si echipata corect pentru realizarea in conditii optime a preparatelor  si conform normelor in vigoare.
  • Bucataria poate fi in alta parte decat punctul de vanzare  cu conditia sa fie detinuta si coordonata de partener si conform normelor in vigoare
  • Spatiu amenajat de min 2 mp pentru vanzare de produse ambalate neperisabile (bacanie)
  • 1 vitrina verticala pentru preparate perisabile si bauturi
  • 1 vitrina orizontala

ELEMENTE OBLIGATORII DE ECHIPARE, IDENTITATE VIZUALA SI DE BRAND

  • Caseta luminoasa rawdia conform proiect pus la dispozitie si amplasarea in zona vizibila pe frontal locatiei
  • Layout ambalaje
  • Layout Meniu
  • Elemente de identificare executate sub indrumarea rawdia pentru sub brandurile
    • rawdia… gata ( produse si preparate perisabile  ready to eat )
    • vegan corner ( servicii de catering )
    • rawdia plant based grocery ( produse neperisabile tip bacanie )
  • Min 1 vitrina verticala in interior
  • Min 2mp spatiu destinat bacaniei

TAXA DE PARTENERIAT PENTRU PARTENERII HORECA

(CU BUCATARIE INTERNA SAU EXTERNA)

rawdia 2Euro5000

rawdia 4Euro9000

Dupa expirarea termenelor, se face un raport de evaluare al carui rezultat va conduce la decizia de mentinere a parteneriatului pentru inca o perioada fixa. Rawdia stabileste unilateral daca prelungeste colaborarea dupa anumite criterii de performanta stabilite si agreate de la inceput.

Perioada minima obligatorie este de 2 ani.

DISTRIBUTIE IN RETAIL PENTRU PRODUSE PERISABILE SI NEPERISABILE

Targetul sunt magazinele alimentare , kioskurile sau bacaniile de orice dimensiune care detin vitrine frigorifice

 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag