Conceptul de franciza rawdia

Franciza rawdia reprezinta solutia de succes pentru oricine isi doreste sa deschida o afacere profitabila in domeniul restaurantelor raw-vegane. Un restaurant raw-vegan prezinta avantaje multiple fata de restaurantele clasice cu servire “a la carte”, de la timpul scurt de servire pana la calitatea, prospetimea si rulajul rapid al produselor, dar mai ales datorita investitiei mult mai mici in cazul restaurantelor clasice.

Suntem diferiti! Designul interior unic al restaurantului rawdia si elementele de identitate vizuala atrag publicul tanar si ajuta ca punctele de vanzare sa fie usor de retinut si memorat. Restaurantul rawdia este diferit fata de restaurantele clasice datorita calitatii, diversitatii, constantei produselor si designului exterior unic, care arata si transmite ideea de premium.

Rawdia vs restaurantele clasice

  • Alternativa sanatoasa la ideea de fast-food

  • Mediul prietenos si servirea rapida este un adevarat atuu in special pentru corporatisti

  • Standarde inalte de igiena si calitate a produselor, satisfacand nevoile celor mai exigenti clienti din oras

  • Posibilitatea de a comanda direct din restaurant sau online

  • Livrare la domiciliu sau la birou

  • Meniu personalizat si variat, in functie de sezon

  • Raport optim calitate-pret. Preturi accesibile pentru orice tip de consumator asftfel incat acesta sa revina si data viitoare

  • Punem accent pe relatiile umane. Satisfactie garantata a clientilor cat si in randul furnizorilor si a angajatilor. Propesperitatea unei companii depinde in primul rand de calitatea capitalului uman, motivatia este practic cheia succesului care conduce compania in directia buna

Publicul tinta

Clientii rawdia duc un stil de viata solicitant, care nu le permite intotdeauna prepararea celor mai inspirate mese, asa ca sunt in cautarea unor alternative sanatoase.

Pentru rawdia sanatatea nu tine cont de varsta, ocupatie sau preferinte culinare, motiv pentru care meniul sau se adapteaza la cerintele si nevoile clientului.

In esenta, clientii nostri pot fi: tinerii, adultii, persoane expuse la diete hipercalorice sau hiperglicemice, figurile profesionale cu un stil de viata activ, sportivii, vegetarienii, veganii si nu numai.

Eu conduceam inainte un business alaturi de sotul meu, insa nu era chiar ce imi doream si nici nu m-a incantat ideea rolului de casnica. Deja aderasem la un stil de viata sanatos si m-am gandit ca si alti oameni simt nevoia sa manance mai sanatos. Rawdia a pornit initial ca un concept de tip take away pentru corporatisti, in principiu, care nu au suficient timp sa gateasca acasa si sa ia la job un pachet – Fadia Al Atar in calitate de fondator rawdia.

Aplică pentru franciză

 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag