icre de amaranth • rawdia

icre de amaranth

reţetă pentru 400g

 

ingrediente

½ cană amaranth fiert

2 linguri maioneză din soia

3 linguri ceapă roşie tocată mărunt

1 ½ linguriţă sare

3 linguri zeamă de lămâie

 

se pune la înmuiat peste noapte, 1 cană amaranth cu 3 căni apă şi 2 linguri suc de lămâie, apoi se pune la fiert cu apă în care a stat peste noapte.

 

maioneza de soia

1/2 cană boabe soia se pun la înmuiat min 4 ore, se amestecă în blender cu 1 cană de apă, se strecoară. se fierbe şi se lăsa la răcit. după ce s-a răcit se amestecă în blender cu aceeaşi cantitate de ulei de măsline ( lapte de soia/ulei măsline 1:1 ). rezultă o emulsie mai moale iar la adăugarea sucului de la o lămâie, se întăreşte. se adăugă sare după gust.

în final, se amestecă amaranthul fiert cu restul ingredientelor

ANPC | SOL | Termeni și Condiții

© 2013-2018 RAWDIA FOOD SRL, CUI: 32011172, Reg. Com. J40/8869/2013. Toate drepturile rezervate.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

balikesir escort izmir escort isparta escort escort bursa
There are no products
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account