[yumprint-recipe id='1']1 porţie / 6 bucăţi (155 gr) treaba stă în felul următor: se suflecă mânecile bine-bine, se trage aer în piept şi … deliciul începe. musai să asculţi şi o melodie cu inflexiuni de tulnic. bun, acum să ne oprim atenţia asupra ingredientelor: migdale – 19,8 gr nucă – 19,8 gr hrişcă –...
reţetă vegană pentru 12 buc (65g) 420 gr – fulgi ovăz 120 gr – ulei cocos 70 gr – faină integrală 200 gr – apă 1 linguriţă sare ne suflecăm bine mânecile şi ne aşternem un gând bun în suflet. abea apoi începem … fulgii de ovăz se fac faină, se amestecă cu făină integrală şi...
ingrediente: - 4 felii focaccia - branzica de caju - ciuperci proaspete - masline deshidratate - rucola - pesto din busuioc - sos de rosii picant pe feliile de focaccia se intinde branzica de caju, peste care se aseaza cipercile proaspete feliate. apoi se pun pesto, rucola si sosul de rosii picant. se orneaza cu masline cum faci focaccia?...
10 portii – 170 gr/portie linte verde germinata – 1 kg (se obtine din ½ kg linte cruda, care se lasa la germinat de seara pana dimineata) 1 bucata ardei gras rosu 3, 4 rosii 2 buc ceapa rosie 3, 4 catei de usturoi zdrobiti ulei de masline, sare, boia iute, piper, patrunjel tocat se fierbe...
1 portie – 250 gr din care 150 g – curry broccoli si 100g – orez CURRY BROCOLI – 19 portii ( 150gr/portie ) • 600 g – brocoli • 400 g – ciuperci • 20 g – ulei masline • 5 g – sare • 20 ml – suc lamaie Ciupercile si broccoli se marineaza...
ingrediente pentru 60 de bombonele delicioase! 200 g – miez de nuca de cocos proaspata 40 g – unt de cacao 150 g – fulgi de cocos 120 g - caju hidratat 120 ml – apa 120 gr – ulei de cocos 150 gr – miere nuca de cocos...
• 600 gr – castraveti ( curatati) • 8 gr – busuioc • 6 gr – usturoi • 150 gr – avocado • 100 ml – suc lamaie • 70 gr – caju hidratat • 2 gr – piper • 850 ml – apa • 100 ml – ulei masline • 14 gr – sare Toate ingredientele se blendeaza pana compozitia devine cremoasa. 1 portie 300 ml - contine...
cantitate: 2,5kg blat : 2 cani migdale 2 lg miere 1 praf sare 10 curmale 3 smochine mari toate ingredientele se mixeaza in blender. crema: ½ kg fructe padure 250 g ulei cocos 1 cana caju inmuiat peste noapte miere dupa gust (aproximativ 4,5 lg) ½ cana apa calduta toate ingredientele se mixeaza in blender. blatul se aseaza int-o tava si se preseaza usor,...
16 felii /150 gr blat: 400g migdale înmuiate 50g miere 25g curmale 30g smochine 1g sare crema ciocolată: 2 buc avocado (350g miez) 125g miere 35g cacao 150g grăsime cocos 150g zeamă portocală 3g vanilie 250g zmeură crema caramel: 300g curmale 300g tahini 300g grăsime cocos 350g zeamă portocală 30g lucuma blatul se amestecă toate ingredientele în robot, până se caramelizează , iar apoi se pune totul în formă de tort...
ingrediente: 1 zucchini/dovlecel feliat pe lungime (acestia se deshidrateaza cam jumatate de ora, pana devin un pic flexibili) 1 rosie feliata subtire sos de rosii picant pesto de busuioc branzica de caju 1 ciuperci proaspete (taiate in feliute subtiri) frunze de rucola lasagna se va realiza in mai multe straturi, dupa cum urmeaza: primul strat: dovlecei, branzica caju,...
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
You can adjust all of your cookie settings by navigating the tabs on the left hand side.