Back to Articole din blogul rawdia

Lansarea meniului de primăvară și a școlii de bucătari vegani

În 15 februarie 2018 a avut loc lansarea noului meniu de primăvară a restaurantului rawdia. A fost gândit un meniu echilibrat, gustos și preparat cu multă atenție în colaborare cu Medicul Nutriționist Corina Zugravu.

Deasemenea, în cadrul evenimentului, a fost sarbatorită și lansarea Școlii dedicate celor care vor să devină bucătari vegetarieni cu atestat profesionist: Școala de bucătari vegani.

rawdia este cel mai longeviv restaurant cu specific vegan și raw vegan din București fiind considerat un punct de referință pe harta gastronomică a orașului. Periodic, rawdia adaugă preparate noi în meniul său, în funcție de sezon sau pur și simplu de ideile inovatoare ale bucătarilor săi.

Din meniul de primăvară fac parte preparate care sărbătoresc prospețimea: maxi sushi, rawdia wrap, rawdia bowl, în cinci variante (varianta personalizată a buddha bowl ), dar și două tarte delicioase cu maia sălbatică, semnate de Doru Florescu, tartă cu ciuperci și tartă cu mere.
Tot în 15 fabruarie am sărbătorit și lansarea celui mai recent proiect semnat rawdia, Școala de bucătari vegani.

Scoala se adresează celor care doresc să învețe să gătească vegetarian pentru ei și familia lor dar si bucătarilor experimentați, care până acum au cochetat doar cu bucătăria tradițională.

cursul rawdia din cadrul școlii de bucătari vegetarieni/dieteticieni este conceput pentru a face accesibile oricui toate aspectele legate de nutriția pe bază de alimente vegetale, precum și tehnicile culinare din bucătăria vegană și raw-vegană.

Și nu doar atât! Este singurul curs de acest fel din București unde practica se face într-un restaurant vegan și raw vegan (rawdia).

Cursurile încep în 2 aprilie, și au durata de 6 săptămâni. La finalul celor 6 săptămâni, participanții primesc diplomă acreditată (cei care au calificarea de Bucătar).

Mai multe informații, gasiți pe www.bucatarivegani.ro.

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia