Back to Articole din blogul rawdia

lasagna raw-vegana

ingrediente:

1 zucchini/dovlecel feliat pe lungime (acestia se deshidrateaza cam jumatate de ora, pana devin un pic flexibili)

1 rosie feliata subtire

sos de rosii picant

pesto de busuioc

branzica de caju

1 ciuperci proaspete (taiate in feliute subtiri)

frunze de rucola

 

lasagna se va realiza in mai multe straturi, dupa cum urmeaza:

  1. primul strat: dovlecei, branzica caju, ciuperci, pesto, rucola.
  2. al doilea strat: dovlecei, branzica caju ( foarte subtire), rosii proaspete, pesto, masline.
  3. al treilea strat: dovlecei, sos rosii picant.

 

cum sa faci sosul picant de rosii?

ingrediente:

4 rosii proaspete

8 rosii deshidratate

2 ardei iuti deshidratati

1 lingurita sare

1 ardei gras rosu

4 linguri ulei de masline

se pun toate in blender pana se obtine consistenta unui sos.

 

cum sa faci pesto de busuioc?

ingrediente:

50 g busuioc
50 g patrunjel
70 g seminte canepa
70 g caju
100 ml ulei masline
5 g sare
1 catel usturoi

amestecam toate ingredientele in blender (exceptie uleiul) si blendam cat mai bine. adaugam uleiul si mai mixam 5 sec.

 

branzica de caju

85 g caju hidratat

10 ml suc lamaie

5 g sare

15 g ceapa verde taiata cubulete

5 g marar tocat

30 ml apa

caju, sucul de lamaie, apa si sarea se blendeaza impreuna pana se obtine o pasta omogena. in aceasta se adauga ceapa si mararul si se amesteca cu o spatula. puteti sa mai adaugati sare si lamaie dupa gust.

 

pofta super buna!

 

lasagna (fb)

 

 

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag