lasagna raw-vegana • rawdia

lasagna raw-vegana

ingrediente:

1 zucchini/dovlecel feliat pe lungime (acestia se deshidrateaza cam jumatate de ora, pana devin un pic flexibili)

1 rosie feliata subtire

sos de rosii picant

pesto de busuioc

branzica de caju

1 ciuperci proaspete (taiate in feliute subtiri)

frunze de rucola

 

lasagna se va realiza in mai multe straturi, dupa cum urmeaza:

  1. primul strat: dovlecei, branzica caju, ciuperci, pesto, rucola.
  2. al doilea strat: dovlecei, branzica caju ( foarte subtire), rosii proaspete, pesto, masline.
  3. al treilea strat: dovlecei, sos rosii picant.

 

cum sa faci sosul picant de rosii?

ingrediente:

4 rosii proaspete

8 rosii deshidratate

2 ardei iuti deshidratati

1 lingurita sare

1 ardei gras rosu

4 linguri ulei de masline

se pun toate in blender pana se obtine consistenta unui sos.

 

cum sa faci pesto de busuioc?

ingrediente:

50 g busuioc
50 g patrunjel
70 g seminte canepa
70 g caju
100 ml ulei masline
5 g sare
1 catel usturoi

amestecam toate ingredientele in blender (exceptie uleiul) si blendam cat mai bine. adaugam uleiul si mai mixam 5 sec.

 

branzica de caju

85 g caju hidratat

10 ml suc lamaie

5 g sare

15 g ceapa verde taiata cubulete

5 g marar tocat

30 ml apa

caju, sucul de lamaie, apa si sarea se blendeaza impreuna pana se obtine o pasta omogena. in aceasta se adauga ceapa si mararul si se amesteca cu o spatula. puteti sa mai adaugati sare si lamaie dupa gust.

 

pofta super buna!

 

lasagna (fb)

 

 

ANPC | SOL | Termeni și Condiții

© 2013-2018 RAWDIA FOOD SRL, CUI: 32011172, Reg. Com. J40/8869/2013. Toate drepturile rezervate.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

balikesir escort izmir escort isparta escort escort bursa
There are no products
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account