Back to Articole din blogul rawdia

Lavinia

Am gasit in veganism (80% raw) salvarea pe care o asteptam pentru fiul meu. Cu doi ani in urma a fost diagnosticat cu psoriazis. Am fost cu el la diversi medici dar cum nu se cunoaste cu sigurantaƒcauza, singurul ajutor pe care mi-l puteau da era o crema foarte grasa cu sau fara cortizon, cu care trebuia sa il dau de 3 ori pe zi cate doua ore pentru a inmuia cojile. Nici la scoala nu mai mergea cu drag din aceasta cauza…

image2

M-am nascut intr-o familie de vegetarieni care consumam cu regularitate ouaƒsi produse lactate. Dezamagita de ajutorul doctorilor am inceput sa caut singura un remediu. Inca din copilarie am crezut in “alimentul- medicament” si acum unica speranta mea era sa gasesc SECRETUL. In cautarile mele online am gasit povestea unei persoane care suferea de ani buni de aceasta maladie. Pe blog povestea cum devenise de nerecunoscut dupa ce cojile i-au acoperit pe rand si fara mila capul, mainile si picioarele. Un prieten vegan l-a indemnat sa lase deoparte orice produs de origine animalaƒ pentru o perioada si, cum nu mai avea nimic de pierdut (nici din casa imagenu mai iesea), a inceput sa manance sanatos. Incet, incet, cojile picau singure si altelele nu se mai formau.

Documenta cu fotografii si aceast lucru mi-a fost de-ajuns sa spun: “De azi la noi in casa nu vor mai exista nici un fel de produse animale. Baietelul meu, care era intr-o faza mai blandaƒa bolii, s-a curatit complet, sotul meu nu mai are probleme de digestie, a slabit 10kg iar eu, in acest moment, sunt cea mai implinita. Nu locuim in tara, dar ne-a placut sa mancam la rawdia si ori de cate ori venim ne face placere sa oprim si sa hranim mintea si sufletul fara ƒsa ne ingrijoram de consecinte.

O zi buna !!!

Lavinia

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia