cum preparam mancarea?

Într-o postare de acum ceva vreme vă spuneam că o să mă refer la gastrotehnia porduselor alimentare. Mai precis, a celor vegetale, deşi o să ating, pe ici pe colo, şi probleme legate de alimente de origine animală. Să nu vă imaginaţi că modalităţile de prelucrare şi tratare a alimentelor...

Read more...

frunzele verzi

Păcat că omul nu e în stare de fotosinteză, ăsta e unul din marile mele regrete... alături de acela de a nu putea sa respire sub apă. Dar hai să fim serioşi, nu cred că am fi prea frumoase dacă ne-ar creşte o pereche de branhii... Lăsând divagaţiile SF la o...

Read more...

astenia de primăvară sau de ce suntem trişti şi fără putere tocmai când iarna ne părăseşte.

Deşi vremea nu e tocmai primăvăratecă, adevărul este că a venit. Primăvara, de ea vorbesc. Nu fiţi supăraţi, soarele o să strălucească de-o dată pe cer şi atunci o să ştim cu toţi că sigur numai e cale de întors, iarna ne-a lăsat în pace definitiv. Din păcate, pe final...

Read more...

Algele marine, comori de sănătate din adâncuri

Apreciate de secole întregi în Asia şi considerate adevărate delicatese şi totodată surse bogate de nutrienţi, algele au devenit populare în ultimii ani şi în europa. algele marine sunt considerate primele fiinţe vii ale planetei noastre (alături de bacterii) şi constituie o inepuizabilă rezervă de materie organică.

Read more...
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag