lista alergenilor • rawdia

lista alergenilor

Alergenii din alimente se pot incadra conform Directivei CE 2000-13, in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate

2. Arahide si produse derivate

3. Soia si produse derivate

4. Fructe cu coaja (migdale, alune de padure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia si nuci de Queensland) si produse derivate

5. Telina si produse derivate

6. Mustar si produse derivate

7. Seminte de susan si produse derivate

ANPC | SOL | Termeni și Condițiilista alergenilor

© 2013-2020 RAWDIA FOOD SRL, CUI: 32011172, Reg. Com. J40/8869/2013. Toate drepturile rezervate.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Call Now Button

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account