Back to Articole din blogul rawdia
femeie frumoasa femeie sanatoasa

O femeie sănătoasă este o femeie frumoasă

O femeie frumoasă este o femeie sănătoasă. Orice femeie care își dorește să inspire și să expire sănătate, ar trebui să aleagă sănătatea ca o prioritate zilnică, să investească prin comportamente corespunzătoare, să își definească nevoile și obiectivele în relația cu starea de bine, să integreze pilonii principali ai stilului de viață în rutina zilnică. Când mă gândesc la stilul de viață … este esențial să precizăm cum îl putem defini, astfel încât să înțelegem cum ar trebui să stabilim o strategie, urmată de instrumente de acțiune:

  • Alimentația personalizată
  • Somnul
  • Activitatea sportivă
  • Sănătatea emoțiilor

Consider că este important pentru orice femeie să aibe un plan anual de sănătate, pe care să și-l definească în funcție de contextul individual, ce cuprinde analize medicale, consultații de specialitate, tratamente adecvate (numai dacă sunt necesare), investigații suplimentare recomandate de medicii specialiști. Pornind de la toate aceste informații se poate defini, la nivel individual, un plan de acțiune, ce creează o perspectivă optimistă în relația cu sănătatea.

Vorbim adesea despre prevenție, dar prevenția se definește numai la nivel individual, în funcție de contextul genetic, istoricul medical, stilul de viață și obiectivele personale. NU există un protocol de prevenție general valabil, ci planul se stabilește în mod personalizat, oferă șansa de a fi în cea mai bună formă a sa. Prin nutriția personalizată oferim corpului combustibilul potrivit, prin somn regenerarea mult dorită, prin activitatea sportivă rezistență, tonus, îmbunătățirea metabolismului, iar printr-o atenție adusă contextului emoțional personal armonia, liniștea, cumpătarea, echilibrul, practic o șansă către propria identitate celulară.

O femeie sănătoasă își va face timp în timpul său pentru orice activitate ce este asociată unei investiții în sănătate, în starea de bine, astfel încât prin rutina zilnică a meselor, a activității sportive, a somnului să își aducă beneficii zi de zi.

Fundația stilului de viață echilibrat este alimentația, crearea unei rutine ușor de implementat, astfel încât entuziamul să nu fie urmat de un abandon. Dați-vă voie să integrați tabieturile zilnice, savoarea adusă la masă, gustul bun al sănătății, astfel încât să aveți o perspectivă optimistă pentru vitalitate și longevitate.

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia