Back to Articole din blogul rawdia

pâinea cu maia

savurează adevărata pâine!

specială, gustoasă, sănătoasă.

Pâinea comercială poate conţine până la 22 de ingrediente pe care suntem nevoiţi să le înghiţim atunci când o mâncăm

în mod normal şi natural, ca să faci o pâine nu îţi trebuie mai mult de 3 ingrediente: faină, apă şi sare.

fără drojdie de bere şi fără nimic altceva adăugat.

pâinea cu maia o găsești la rawdia.

câteva dintre beneficiile consumului de pâine cu maia:

  • gust mai bun și complex.
  • îmbunătățește predigestia făinii din pâine, datorită conținutului ridicat de lizineși a diminuării prezenței glutenului.
  • are un indice glicemic mai scăzut decât pâinea făcută cu drojdie.
  • prin fermentația cu maia, proteinele din gluten sunt dezactivate parțial sau chiar total.
  • maiaua neutralizează acidul fitic din cereale, responsabil pentru împiedicarea absorbției minerarelor de către corpul uman.
  • pâinea dospită cu maia ajută la repopularea tractului intestinal cu bacterii bune, îmbunătățind astfel digestia
  • spre deosebire de drojdia comercială, maiaua nu favorizează dezvoltarea candidei în organism.

mai multe detalii găsești aici  

 

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Cookie-uri terțe

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.