Back to Articole din blogul rawdia

pâinea cu maia

savurează adevărata pâine!

specială, gustoasă, sănătoasă.

Pâinea comercială poate conţine până la 22 de ingrediente pe care suntem nevoiţi să le înghiţim atunci când o mâncăm

în mod normal şi natural, ca să faci o pâine nu îţi trebuie mai mult de 3 ingrediente: faină, apă şi sare.

fără drojdie de bere şi fără nimic altceva adăugat.

pâinea cu maia o găsești la rawdia.

câteva dintre beneficiile consumului de pâine cu maia:

  • gust mai bun și complex.
  • îmbunătățește predigestia făinii din pâine, datorită conținutului ridicat de lizineși a diminuării prezenței glutenului.
  • are un indice glicemic mai scăzut decât pâinea făcută cu drojdie.
  • prin fermentația cu maia, proteinele din gluten sunt dezactivate parțial sau chiar total.
  • maiaua neutralizează acidul fitic din cereale, responsabil pentru împiedicarea absorbției minerarelor de către corpul uman.
  • pâinea dospită cu maia ajută la repopularea tractului intestinal cu bacterii bune, îmbunătățind astfel digestia
  • spre deosebire de drojdia comercială, maiaua nu favorizează dezvoltarea candidei în organism.

mai multe detalii găsești aici  

 

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag