pâinea cu maia • rawdia

pâinea cu maia

savurează adevărata pâine!

specială, gustoasă, sănătoasă.

Pâinea comercială poate conţine până la 22 de ingrediente pe care suntem nevoiţi să le înghiţim atunci când o mâncăm

în mod normal şi natural, ca să faci o pâine nu îţi trebuie mai mult de 3 ingrediente: faină, apă şi sare.

fără drojdie de bere şi fără nimic altceva adăugat.

pâinea cu maia o găsești la rawdia.

câteva dintre beneficiile consumului de pâine cu maia:

  • gust mai bun și complex.
  • îmbunătățește predigestia făinii din pâine, datorită conținutului ridicat de lizineși a diminuării prezenței glutenului.
  • are un indice glicemic mai scăzut decât pâinea făcută cu drojdie.
  • prin fermentația cu maia, proteinele din gluten sunt dezactivate parțial sau chiar total.
  • maiaua neutralizează acidul fitic din cereale, responsabil pentru împiedicarea absorbției minerarelor de către corpul uman.
  • pâinea dospită cu maia ajută la repopularea tractului intestinal cu bacterii bune, îmbunătățind astfel digestia
  • spre deosebire de drojdia comercială, maiaua nu favorizează dezvoltarea candidei în organism.

mai multe detalii găsești aici  

 

Tags:

ANPC | SOL

© copyright 2017 rawdia. Toate drepturile rezervate.

Platforma dezvoltata si administrata de ROcreativ

 

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account