BANNER-HP
începe postul, aşa că îţi urăm post bun! adică un post plin de iubire pentru tine şi ceilalţi. iubire exprimată prin vorbe, fapte, gânduri… şi bucate!

credem că postul trebuie să fie sănătos pentru trup şi suflet, gustos, cu hrană bună şi variată. așa că susținem un manifest al postului bun:

  • postul bun e cel pe care îl ţii cu drag şi respect faţă de bucatele şi obiceiurile de post.
  • postul bun îl ţii pentru că te iubeşti, nu ca să te pedepseşti.
  • postul bun e cel în care nu-ţi privezi organismul de nutrienţi.
  • postul bun e cel în care te hrăneşti echilibrat, nu te îmbuibi cu cartofi plus orez plus pâine.
  • postul bun e cel de care te bucuri, nu cel în care mănânci lucruri fade în timp ce visezi la alimente interzise.
  • postul bun e cel în care variezi mâncărurile, pentru binele organismului tău.
  • postul bun e cel din care ieşi sănătos şi energizat, nu cel care te lasă vlăguit şi predispus la excese.

dar nu ne oprim aici. pentru că, aşa cum credem în post bun, credem şi în ispite bune (care te ispitesc să ţii postul bun)

 

ispitele pentru abonaţi*

ispita mare – pentru toţi cei care petrec alături de noi întreg Postul Bun cu abonament săptămânal întreg, pregătim cu multă dragoste câte un tort delicios pentru masa de Crăciun.
pcf_is_1
ispita mică – pentru toţi cei care degustă bunătățile Rawdia miercuri şi vineri (sau oricare alte 2-3 zile pe săptămână) cu abonament pentru 2-3 zile pe săptămână , pregătim câte un minunat cozonac raw.
pcf_is_2

 

lasă-te ispitit de bunătățile săptămânii aceasteia și află detalii despre rawabonamente aici .

 

*se ridică din restaurant pe 23 şi 24 decembrie. Fiind zile foarte încărcate (de iubire, fireşte, dar şi de muuulte comenzi), ispitele pentru abonaţi nu se pot livra şi nu se pot ridica în alte zile. Dacă nu-ţi poţi lua ispita, dăruieşte-o cuiva din Bucureşti care se poate bucura de ea. Iubirea şi recunoştinţa lui sigur vor ajunge la tine!

ispitele pentru oaspeţi

vino să te bucuri de masă cu noi, în restaurant, în perioada 5-24 decembrie, şi 10% sunt darul nostru, ca să-ți fie mai ușor să dăruieşti mai departe, fie că inviţi pe cineva la masă sau vrei să laşi nişte bunătăţi raw în ghetuţele cuiva pe care-l iubeşti mult de tot.
îţi dorim post bun şi plin de iubire!

 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag