prajitura cu crema de portocale • rawdia

prajitura cu crema de portocale

ingrediente:

blat :

350 gr migdale

250 gr curmale

40 gr cacao

1 praf sare

 

migdalele se fac faina in robot si se amesteca cu cacao, curmale si praful de sare. se aseaza intr-o tava si se modeleaza sub forma unui blat.

 

crema :

250 gr caju

280 gr ulei cocos

100 gr unt de cacao

300 gr miere

sucul de la 2 portocale

coaja de la 1 portocala

sucul de la ½ lamaie

5 gr vanilie

2 gr turmeric

sucul de la 1 morcov

 

toate ingredientele se pun in robot si se mixeaza pana la consistent unei crème fine, apoi se toarna in forma peste blat si se tine la congelator pt mimimum 3 – 4 ore.

se scoate din congelator cu 40 minute inainte de a fi servit.

 

ANPC | SOL | Termeni și Condiții

© 2013-2018 RAWDIA FOOD SRL, CUI: 32011172, Reg. Com. J40/8869/2013. Toate drepturile rezervate.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

balikesir escort izmir escort isparta escort escort bursa
There are no products
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account