Ceapa verde, ridichi, loboda, urzici, stevie, spanac, toate ne coloreaza farfuria si ne-o umplu cu vitamine.
Iata cateva meniuri de primavara cu care Rawdia ne ajuta să sarbatorim acest nou sezon frumos si sa salutam desfasurarea lui. Ciorba de loboda, mazare colorata cu sos alb, morcovi, ridichi, cartofi noi, marar, patrunjel, toate vor ajunge la apogeul lor în urmatoarele două luni!
Primavara este perioada cea mai interesanta a anului, mai ales cand vine vorba de gatit. Este cu adevărat o sarbatoare! Primavara ne aminteste ca viata se reinoieste continuu.
Daca sunteti in cautarea unor rețete de supa sau a unor salate de primavara, sau nu aveti idei de cina mai ușoara, veți gasi ceva inspirație la noi.
Puteti incerca un quiche cu spanac, o supa de verdeturi, ambele sunt bogate in legume si verdeturi de primavara, vegane și fara gluten!
Sa aflam cate ceva despre spanac!
Spanacul are gama completa de minerale, vitamine esentiale si antioxidanti. Este bogat in fier, si consumul lui poate ajuta in refacerea depozitelor de fier, fiind indicat in anemie alaturi de alte alimente.
Primavara este perioada cea mai interesanta a anului, mai ales cand vine vorba de gatit. Este cu adevărat o sarbatoare! Primavara ne aminteste ca viata se reinoieste continuu.
Dr Mirela Corello specialist rawdia – Medic de medicina generalist, Specialist in Nutritie si Siguranta Alimentatiei
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
You can adjust all of your cookie settings by navigating the tabs on the left hand side.