Back to Articole din blogul rawdia

Primavara colorata in farfurie

Ceapa verde, ridichi, loboda, urzici, stevie, spanac, toate ne coloreaza farfuria si ne-o umplu cu vitamine.

Iata cateva meniuri de primavara cu care Rawdia ne ajuta  să sarbatorim acest nou sezon frumos si sa salutam desfasurarea lui. Ciorba de loboda, mazare colorata cu sos alb, morcovi, ridichi, cartofi noi, marar, patrunjel, toate vor ajunge la apogeul lor în urmatoarele două luni! 

Primavara este perioada cea mai interesanta a anului, mai ales cand vine vorba de gatit. Este cu adevărat o sarbatoare! Primavara ne aminteste ca viata se reinoieste continuu.

Daca sunteti in cautarea unor rețete de supa sau a unor salate de primavara, sau nu aveti idei de cina mai ușoara, veți gasi ceva inspirație la noi.

Puteti incerca un quiche cu spanac, o supa de verdeturi, ambele sunt bogate in legume si verdeturi de primavara, vegane și fara gluten!

Sa aflam cate ceva despre spanac!

Spanacul are gama completa de minerale, vitamine esentiale si antioxidanti. Este bogat in fier, si consumul lui poate ajuta in refacerea depozitelor de fier, fiind indicat in anemie alaturi de alte alimente.


Vezi ce avem in meniu saptamana aceasta

Primavara este perioada cea mai interesanta a anului, mai ales cand vine vorba de gatit. Este cu adevărat o sarbatoare! Primavara ne aminteste ca viata se reinoieste continuu.

Dr Mirela Corello
specialist rawdia – Medic de medicina generalist, Specialist in Nutritie si Siguranta Alimentatiei

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag
 
has been added to your cart.
Checkout