Despre rawdia – rawdia

toate astea le simţi de la primul contact cu oricare dintre preparatele noastre de hrană vie. fiecare dintre ele este un gest de iubire şi recunoştinţa faţă de natură şi faţă de tine, cel care ştie să le aprecieze.

de fapt, aşa a apărut rawdia. întâi am dospit cu atenţie dorul pentru frumos. apoi am pus laolaltă respectul faţă de natură şi om, puterea de a ne minuna şi plăcerea de a bucătari. peste ele am presărat încântarea de a face ceva bun, în care să ne regăsim pe de-a-ntregul. le-am amestecat cu dibăcie şi le-am dat puţin la focul raw-vegan al iubirii. apoi le-am ambalat cu o îmbrăţişare. de fiecare dată, ceea ce rezultă din această formulă magică este un dar nepreţuit al naturii pentru om.

restaurant și magazin raw-vegan

rawdia este un restaurant şi magazin vegetarian şi raw-vegan unde găseşti atât preparate şi ingrediente predominant raw-vegane cât şi prieteni care împărtăşesc cu tine aceleaşi convingeri despre un mod de viaţă sănătos şi curat. In galantar te aşteaptă, pline de  vitalitate, preparate de hrană vie şi superfoods, specialităţi din pâine dospită cu maia, pâinici raw, gustări, creme, pate-uri, supe, salate, deserturi şi sucuri&smoothies, toate super delicioase.

recomandă

parteneri

 
TakeAway
Tazzbyemag
Thermomix
Glovo
Uber Eats
Caserola
Asociatia Vegetarienilor din Romania
fsstudio
pluria.ro
edenred
Sodexo
bolt food
FoodPanda
 

 
FoodPanda
Glovo
TakeAway
bolt food
Tazzbyemag
 

ANPC | SOL | Termeni și Condiții | Lista Alergeni

© 2013-2020 rawdia. Toate drepturile rezervate.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

There are no products

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account