rawdia gourmet

Noul meniu rawdia gourmet: unde arta culinară plant-based se întâlnește cu pasiunea pentru sănătate și bunăstare. Sub îndrumarea talentatului Chef Issac, noul nostru meniu vă invită să explorați gastronomia vegană într-o formă rafinată și inovatoare.

Locația noastră cozy este spațiul perfect pentru a te relaxa și pentru a te bucura de o atmosferă plină de energie pozitivă și mâncare excelentă.

Vino să te conectezi cu alți iubitori de mâncare sănătoasă și să trăiești o experiență de neuitat. Rezervă-ți locul acum!

Luni – Joi: 18.00 – 22.00
Duminica: 12.00 – 22.00

Pentru a rezerva o masă, vă rugăm să sunați la numărul de telefon +40-784-203-251

platou mediteranean 2/3/4 persoane

hummus: naut, tahina, usturoi, sare/piper, suc de lamaie, ulei masline extra
tahina: tahina, suc de lamaie, ulei de masline extra
pate: tofu, miez de nuca, masline deshidratate legume marinate
mix de salata cu dressing rawdia: suc de lamaie, suc de rodie, mustar, miere, ulei masline extra
falafel: naut, fasole bob (fave), coriandru verde , patrunjel verde, oregano verde, ceapa alba, usturoi, ardei iute verde, chimen , cardamon, sare/piper, bicarbonat de sodiu, ulei de masline, faina de naut

62 lei

salate

super food salad: mix de salata, avocado, broccoli, quinoa, tofu, cartof dulce, vinete, dressing rawdia : suc de lamaie, suc de rodie, mustar, miere, ulei maslineextra – 52 lei
salata fatoush: rosii proaspete, castraveti proaspeti (cornichon), masline deshidratate, ardei iute verde, patrunjel verde, ceapa rosie – 32 lei
dressing rawdia: suc de lamaie, suc de rodie, mustar, miere, ulei maslineextra fatai: tahina cu iaurt (soia) – 5 lei
salata de andive cu rodie si nuci crocante: andive crete, salata creata verde, rodie, fructe de sezon proaspete – 48 lei

starter

hummus: mix de salata, naut, tahina, usturoi, sare/piper, suc de lamaie, ulei de masline extra – 32 lei
tahina  cu habanero sos: tahina, suc de lamaie, piper iute habanero, ulei de masline extra – 32 lei
pate: tofu, miez de nuca, masline deshidratate – 38 lei
falafel: naut, fasole bob (fave), coriandru verde , patrunjel verde, oregano verde, ceapa alba, usturoi, ardei iute verde, chimen , cardamon, sare/piper, bicarbonat de sodiu, ulei de masline turte , faina de naut – 42 lei
guacamole: avocado, ardei iute, sare/piper, ceapa verde, rosie proaspete, suc de lamaie, ulei de masline extra, coriandru verde – 39 lei

main course

andive dulci și aromate: andive, tofu, nuci romanesti, sare/piper, sos mar caramelizat : zahar brun si scortisoara – 65 lei
shaorma cu ciuperci pleurotus: lipie, mix de salata , ciuperci pleurotus, boia dulce, usturoi, sare/piper, ulei de masline, ardei iute, tahina (tahina, suc de lamaie, ulei de maslineturte) – 42 lei
paletă de legume: cartof dulce, piure de cartof dulce, mazare mangetout, usturoi, rosii cherry, vin alb, sare/piper, ulei masline turte, sos – 62 lei
rissoto aromat cu ierburi proaspete: orez arborio, usturoi, coriandru verde, busuioc verde, patrunjel verde, ceapa alba , vin alb, ulei masline turte, fulgi drojdie inactivi, smantana lichida din caju, muguri de pin, microplanta busuioc – 40 lei
gnocchi cu mix de ciuperci: ciuperci porcini (congelate sau proaspete), ciuperci champignon brune, ciuperci shiitake, ciuperci enoki sau shimeji, usturoi, vin alb, ulei masline turte, sare piper, gnochi – 64 lei
tagliatelle de primăvară: tagliatelle, smantana caju, spanac, rosii cherry, usturoi, sare/piper, mix condimente verde – 37 lei
vinete la cuptor cu sos pesto: vinata, sos pesto (busuioc verde, patrunjel verde, fulgi drojdie inactiva, ulei turte, usturoi, caju, tahina (tahina, suc de lamaie, ulei de masline extra) – 52 lei

supe

supa raw de avocado: avocado, lime, castravate , ulei de masline extra, sare/piper, menta proaspata – 34 lei
supa zilei “chef’s choice”: in functie ingredientele din bucatarie din ziua respectiva – 25 lei

desert

brownie cu mousse de ciocolată: se foloseste baza de la brownie si mousse facut de rawdia – 29 lei
tort semifreddo cu vanilie si fructe de padure: migdale, fulgi de cocos, cacao, curmale, ulei cocos, caju, mix fructe de padure, unt de cacao, suc lamaie, baton vanilie, unt cocos – 29 lei
desert tropical la pahar: mix fructe padure, lapte cocos, fulgi de cocos – 28 lei

vinuri

F Mollet Pinoit Noir Pahar – 29 lei
F Mollet Pinoit Noir – Sticla – 139 lei
F Mollet Sauv Blanc – Pahar – 29 lei
F Mollet Sauv Blanc – Sticla – 129 lei
Puech Haut Argali Rose – Pahar – 39 lei
Puech Haut Argali Rose – Sticla – 149 lei

informatii contact

rezerva o masa

Pentru a rezerva o masă, vă rugăm să sunați la numărul de telefon +40-784-203-251 sau să completați formularul, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.