Back to Articole din blogul rawdia

Sucul din iarbă de grâu – Esenţa vindecătoare a soarelui

Sucul din iarbă de grâu a devenit rapid cunoscut drept o băutură cu puteri miraculoase de vindecare asupra unor oameni aflaţi în faze terminale ale unor boli dureroase. în urma unor analize, s-a constatat că iarba de grâu conţine atât de mulţi nutrienţi încât am putea să ne hrănim doar cu sucul extras din iarbă de grâu timp de mai multe săptămâni sau chiar luni de zile, fără să avem vreo carenţă în organism.

alături de o alimentaţie raw-vegana, sucul din iarba de grâu facilitează eliminarea din organism a grăsimilor în exces, a reziduurilor şi a toxinelor din organele digestive. este cel mai puternic detoxifiant pentru ficat şi totodată un excelent alcalinizant, împiedicând celulele bolnave să se dezvolte. datorită conţinutului bogat în clorofilă şi enzime, sucul din iarba de grâu protejează împotriva factorilor cancerigeni, curată ficatul, întăreşte celulele şi vasele de sânge şi chiar neutralizează substanţe toxice (cadmiul, mercurul, clorul sau nicotina) şi factorii poluanţi.

puternic detoxifiant şi adjuvant în regenerarea organismului, sucul din iarba de grâu este o sursă excelentă de acid folic, b12, cupru, fier, proteine şi potasiu, magneziu, calciu, vitamina c, vitamina a, un complex de vitamine b, vitamina e, într-o formă extrem de uşor de absorbit în organism.

supranumit “esenţa soarelui” său “sânge verde”, sucul din iarba de grâu este echivalentul unei transfuzii complete de sânge, conţinând 20 de aminoacizi, sute de enzime diferite, 92 de tipuri de minerale, 110 vitamine şi alţi nutrienţi importanţi care se găsesc numai în sol. aproximativ 70% din conţinutul său este clorofilă pură ce musteşte de viaţă şi sănătate.

la rawdia promovăm beneficiile incredibile ale acestei băuturi miraculoase. este recomandat că sucul să se bea pe stomacul gol sau cu 20-30 de minute înainte de masă. folosim seminţe organice de grâu spelta, una dintre cele mai vechi cereale din lume,  strămoşul grâului comun.

sucul din iarba de grâu se consumă întotdeauna în cel mai scurt timp de la extracţie (maxim 5-10 minute), deoarece clorofila prezenţa din abundenţă în suc îşi pierde dramatic din proprietăţi prin expunerea la surse de lumină şi aer. La aproximativ 5 minute după ingerare, elixirul începe să îşi facă simţite efectele în plan fizic, mental şi psihic.

îţi poţi prepara acasă aceasta bautura-minune din 50 grame de iarbă de grâu pentru a obţine 50 mililitri de suc proaspăt şi sănătos. este recomandat că un shot să nu depăşească această cantitate, iar doză zilnică de 3 shoturi să se rezume la maxim 150 mililitri. pentru a extrage şucul, vei avea nevoie de un storcător manual său electric, de iarbă de grâu proaspătă şi poate chiar de nişte sfaturi. te asteptam la rawdia să îţi vom oferi cu mare bucurie toate aceste lucruri minunate.

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
 
Glovo
bolt food
Tazzbyemag