Back to Articole din blogul rawdia

tort raw-vegan de ciocolată şi caramel

16 felii /150 gr

 

blat:

400g migdale înmuiate

50g miere

25g curmale

30g smochine

1g sare

 

crema ciocolată:

2 buc avocado (350g miez)

125g miere

35g cacao

150g grăsime cocos

150g zeamă portocală

3g vanilie

250g zmeură

 

crema caramel:

300g curmale

300g tahini

300g grăsime cocos

350g zeamă portocală

30g lucuma

 

blatul

se amestecă toate ingredientele în robot, până se caramelizează , iar apoi se pune totul în formă de tort care a fost în prealabil presărată cu fulgii de cocos.

 

crema de ciocolată

se amestecîă în blender toate ingredientele, cu excepția zmeurei, până devin o cremă.

se rastoarana peste blat şi se lăsa la congelator 1 oră, după care se adaugă jumătate din crema de caramel. se presară zmeura, apoi se adăugă şi cealaltă jumătate şi se băgă la congelator.

 

crema caramel

se pun toate ingreientele în mixer şi se mixează până devin o cremă.

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia