tort raw-vegan de ciocolata
16 felii ( 1 portie / 150g)
ingrediente blat:
400 g – migdale inmuiate
50 g – miere
25 g – curmale
30 g – smochine
1 g – sare
ingrediente crema:
600 g – miez acocado (4 buc avocado)
350 g – miere (sau dupa gust)
100 g – cacao
500 g – ulei cocos
300 ml – suc portocala
5 g – vanilie
200 g – fructe padure
2 linguri – lucuma
cum faci blatul?
se amesteca toate ingredientele la mixer, pana se leaga compozitia. se pun in foma de tort, presarata in prealabil cu fulgi de cocos.
cum faci crema
se maruntesc in blender toate ingredientele, in afara de fructe si se amesteca pana devin o crema, jumatate din compozitie se toarna peste blat , apoi se presara fructele si se acopera cu restul de compozitie de crema.
se lasa la congelator pana se intareste.