Alergenii din alimente se pot incadra conform Directivei CE 2000-13, in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate

2. Arahide si produse derivate

3. Soia si produse derivate

4. Fructe cu coaja (migdale, alune de padure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia si nuci de Queensland) si produse derivate

5. Telina si produse derivate

6. Mustar si produse derivate

7. Seminte de susan si produse derivate

Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Cookie-uri terțe

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.