Back to Articole din blogul rawdia

prajitura cu crema de portocale

ingrediente:

blat :

350 gr migdale

250 gr curmale

40 gr cacao

1 praf sare

 

migdalele se fac faina in robot si se amesteca cu cacao, curmale si praful de sare. se aseaza intr-o tava si se modeleaza sub forma unui blat.

 

crema :

250 gr caju

280 gr ulei cocos

100 gr unt de cacao

300 gr miere

sucul de la 2 portocale

coaja de la 1 portocala

sucul de la ½ lamaie

5 gr vanilie

2 gr turmeric

sucul de la 1 morcov

 

toate ingredientele se pun in robot si se mixeaza pana la consistent unei crème fine, apoi se toarna in forma peste blat si se tine la congelator pt mimimum 3 – 4 ore.

se scoate din congelator cu 40 minute inainte de a fi servit.

 

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Cookie-uri terțe

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.