Program Special - 01.05 - 02.05 - 09:00 -17:00
Back to Articole din blogul rawdia

sărmăluţe în foi de varză

[yumprint-recipe id=’1′]1 porţie / 6 bucăţi (155 gr)
treaba stă în felul următor: se suflecă mânecile bine-bine, se trage aer în piept şi … deliciul începe. musai să asculţi şi o melodie cu inflexiuni de tulnic.
bun, acum să ne oprim atenţia asupra ingredientelor:
migdale – 19,8 gr
nucă – 19,8 gr
hrişcă – 19,8 gr
morcov  19,8 gr
ţelină – 19,8 gr
mărar – 9,6 gr
pătrunjel – 9,6 gr
sos soia- 3,6 ml
cimbru – 0,6 gr
boia iute – 0,6 gr
ceapă – 1 buc
ulei de măsline
se mixează toate până la consistent boabelor de orez. orez, nu muştar, că altfel iese un fel de piure.
se ia apoi câte o mână de compoziţie şi se rulează în foi de varză.
după ce s-au împachetat bine, se aşteaptă jurizarea.

smantana de caju
13 portii (1 p / 50 g)

ingrediente:
300 gr caju inmuiat
10 gr sare
20 gr zeama de lamiae
7 gr usturoi ( 4/5 catei)
250 / 300 ml apa
10 gr marar ( 1 legatura)

toate ingredientele, in afara de marar, se pun in blender si se amesteca, pana devin ca o pasta. se scoate crema intr un castron si se amesteca mararul, tocat marunt

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Cookie-uri terțe

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.