Program Special - 01.05 - 02.05 - 09:00 -17:00
Back to Articole din blogul rawdia

icre de amaranth

reţetă pentru 400g

 

ingrediente

½ cană amaranth fiert

2 linguri maioneză din soia

3 linguri ceapă roşie tocată mărunt

1 ½ linguriţă sare

3 linguri zeamă de lămâie

 

se pune la înmuiat peste noapte, 1 cană amaranth cu 3 căni apă şi 2 linguri suc de lămâie, apoi se pune la fiert cu apă în care a stat peste noapte.

 

maioneza de soia

1/2 cană boabe soia se pun la înmuiat min 4 ore, se amestecă în blender cu 1 cană de apă, se strecoară. se fierbe şi se lăsa la răcit. după ce s-a răcit se amestecă în blender cu aceeaşi cantitate de ulei de măsline ( lapte de soia/ulei măsline 1:1 ). rezultă o emulsie mai moale iar la adăugarea sucului de la o lămâie, se întăreşte. se adăugă sare după gust.

în final, se amestecă amaranthul fiert cu restul ingredientelor

Share this post

Back to Articole din blogul rawdia
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Cookie-uri terțe

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.